Onze orthodontiepraktijk bevindt zich in het hart van Roeselare en heeft een jonge en hippe uitstraling. De 3 behandelingsruimtes zijn licht, innovatief en voldoen aan alle kwalitatieve en hygiënische normen. In onze praktijk worden alleen orthodontische behandelingen en dento-faciale orthopedie aangeboden. De praktijk is uitstekend bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer. Rond de praktijk zijn voldoende fietsenstallingen en is er gratis parkeergelegenheid aanwezig (parking De Munt). Orthodontiepraktijk De Muynck is een groepspraktijk met twee practici en 2 medewerkers. 

Opleiding:

Stijn De Muynck is specialist in de orthodontie en studeerde af als tandarts in 2000 met grote onderscheiding aan de Universiteit Gent.. In 2003 behaalde hij met grote onderscheiding de titel van universitair specialist in de dento-maxillaire orthopedie en orthodontie aan de KULeuven.

Beroepsorganisaties:

  • Lid van de European Orthodontic Society (EOS)

  • Lid van The World Federation of Orthodontics (WFO)

  • Lid van de Belgische Beroepsvereniging van Nederlandstalige Orthodontisten (BBNO)

Over ons, afbeelding
Over ons, afbeelding

In onze praktijk heeft iedere medewerker zijn eigen taak en specialisme.

Samen zorgen wij ervoor dat alles goed verloopt, dat je vriendelijk wordt onthaald, dat je behandeld wordt met de beste technieken en dat je je op je gemak voelt.